Palvelut

Haluatko apua asuntosi sisustamisessa tai muutosratkaisuissa?
Haluatko nostaa asuntosi arvoa ennen myyntiä esimerkiksi pintaremontilla tai stailauksella?
Tarvitsetko apua toimivien säilytysratkaisujen ja tavaramäärän kanssa?
Haluatko apua elämäsi juhlien suunnittelussa?

Voin auttaa!

Teen sisustussuunnitelmien lisäksi tilanjärjestäjän ja juhlasuunnittelijan tehtäviä.

Palveluihini kuuluu
- sisustussuunnittelu
- ostoskäynnit puolestasi/kanssasi
- tilanjärjestäjän tehtävät
- juhlasuunnittelu sekä tilojen stailaus juhlia varten

 

Sisustussuunnitelma voi koskea esimerkiksi olohuoneen verhoja tai koko omakotitalon sisustusta. Kun tarvitset neuvoa sisustusvalintoihin liittyen voin auttaa värien, kiintokalusteiden, kalusteiden, valaisimien sekä tekstiilien valinnassa.

Olen erikoistunut lemmikkikotien suunnitteluun. Esimerkiksi toimiva ja kaunis sekä koiraystävällinen koti on mahdollinen. Anna minun auttaa sen suunnittelussa. Olen koulutukseltani myös koirien käytöskouluttaja, joten huomioin tassullisten asukkaiden erityistarpeet estetiikkaa unohtamatta. ”Kissakotien” suunnittelussa konsultoin pitkän linjan kissanomistajia ja heidän viiksikkäitä asiantuntijoitaan. 


Myyntitilanteessa joskus pelkkä myyntikuvausviimeistely tekstiileillä ja tarvittaessa tuomillani pienkalusteilla tuo uuden ilmeen ja saat kiinnostavat myyntikuvat. Teen edullisia stailauskonsultointeja mm. sähköpostilla.


Yhteistyökumppanieni avulla saat myös apua pihasuunnitelmista rakennustöihin.

 

Tilanjärjestäjän tehtäviin kuuluu esimerkiksi kodin säilytysratkaisujen suunnittelu. Tilanjärjestäjän työ on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

 

Elämäsi suuria juhlia järjestäessä voi aika ja ideat loppua kesken. Kysy ajoissa apua ja vältä juhlastressi! Voin myös antaa neuvoja tilojen stailaukseen juhlailmeen saavuttamiseksi.