Palvelut

Sisustussuunnittelu ja myytävän kodin kuvausviimeistely

Sisustussuunnittelun tarve voi olla kuinka suuri tai pieni tahansa. Suunnitelma voi koskea esimerkiksi olohuoneen verhoja, vanhojen huonekalujen hyödyntämistä uudessa kodissa tai koko kodin pintamateriaaleja sekä kalusteita. Kun kaipaat neuvoa esimerkiksi värien, kiintokalusteiden, kalusteiden, valaisimien tai tekstiilien valinnassa, autan sinua. Halutessasi myös etäkonsultointina.

Olen erikoistunut lemmikkikotien suunnitteluun. Toimiva, kaunis ja koiraystävällinen koti on mahdollinen. Anna minun auttaa sen suunnittelussa! Olen koulutukseltani myös koirien käytöskouluttaja, joten huomioin tassullisten asukkaiden erityistarpeet estetiikkaa unohtamatta. "Kissakotien" suunnittelussa konsultoin pitkän linjan kissanomistajia ja heidän viiksekkäitä asiantuntijoitaan.

Jos mietit kotisi myymistä omatoimisesti tai kiinteistönvälittäjäsi ei tarjoa myyntistailauspalvelua, voin auttaa sinua.

Pelkkä myyntikuvausviimeistely sopivilla tekstiileillä ja tarvittaessa tuomillani pienkalusteilla ja viherkasveilla antaa kodillesi uuden ilmeen, ja saat kiinnostavat myyntikuvat ja potentiaaliset ostajat kiinnostumaan. Teen yhteistyötä myyntikuvauksiin erikoistuneiden valokuvaajien kanssa, joten kauttani onnistuu myös kuvauksen tilaaminen. Teen myös edullisia stailauskonsultointeja mm. sähköpostilla.

Teen myös tilanjärjestäjän ja juhlasuunnittelijan tehtäviä

Tilanjärjestäjän tehtäviin kuuluu esimerkiksi kodin säilytysratkaisujen suunnittelu. Tilanjärjestäjän työ on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Elämäsi suuria juhlia järjestäessä voivat aika ja ideat loppua kesken. Kysy ajoissa apua ja vältä juhlastressi! Voin myös antaa neuvoja tilojen stailaukseen juhlailmeen luomisessa, jolloin voit toteuttaa suunnitelman itsenäisesti ohjeitteni pohjalta. Näin myös oman kodin kohennus juhlia varten onnistuu mainiosti!