Palvelut

Sisustussuunnittelu ja myytävän kodin kuvausviimeistely

Sisustussuunnitelma voi koskea esimerkiksi olohuoneen verhoja tai koko omakotitalon sisustusta. Kun tarvitset neuvoa kaiken kokoisiin sisustusvalintoihin liittyen, voin auttaa värien, kiintokalusteiden, kalusteiden, valaisimien sekä tekstiilien valinnassa. Halutessasi myös etäkonsultointina.

Olen erikoistunut lemmikkikotien suunnitteluun. Toimiva ja kaunis sekä koiraystävällinen koti on mahdollinen. Anna minun auttaa sen suunnittelussa! Olen koulutukseltani myös koirien käytöskouluttaja, joten huomioin tassullisten asukkaiden erityistarpeet estetiikkaa unohtamatta. "Kissakotien" suunnittelussa konsultoin pitkän linjan kissanomistajia ja heidän viiksekkäitä asiantuntijoitaan.

Jos mietit kotisi myymistä omatoimisesti tai kiinteistönvälittäjäsi ei tarjoa myyntistailausta, voin auttaa sinua.  Pelkkä myyntikuvausviimeistely sopivilla tekstiileillä ja tarvittaessa tuomillani pienkalusteilla ja viherkasveilla tuo uuden ilmeen, ja saat kiinnostavat myyntikuvat ja potentiaaliset ostajat kiinnostumaan. Teen yhteistyötä myyntikuvauksiin erikoistuneiden valokuvaajien kanssa, joten kauttani onnistuu myös kuvauksen tilaaminen. Teen myös edullisia stailauskonsultointeja mm. sähköpostilla.

Teen myös tilanjärjestäjän ja juhlasuunnittelijan tehtäviä. 

Tilanjärjestäjän tehtäviin kuuluu esimerkiksi kodin säilytysratkaisujen suunnittelu. Tilanjärjestäjän työ on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Elämäsi suuria juhlia järjestäessä voi aika ja ideat loppua kesken. Kysy ajoissa apua ja vältä juhlastressi! Voin myös antaa neuvoja tilojen stailaukseen juhlailmeen saavuttamiseksi. Myös oman kodin ilmeen kohennus juhlia varten onnistuu mainiosti!